27 Ekim 2010 Çarşamba

Film Arası: Elie Saab


Elie Saab'ın 2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'ndan harika bir elbise. Sanki Halle Berry'in Oscar heykelini kucakladığı yıl giydiği, yine Saab tasarımı olan elbiseyle akrabalık bağları var gibi. Eee ne de olsa aynı ilham kaynağından geliyorlar! Tasarımcının diğer harika elbiselerinden örnekler hemen aşağıda.

 

4 yorum:

justine dedi ki...

Senin düğününde en alttaki siyahı giymezsem ben de justine değilim!:)) Dikkat et hayatım gelinden daha iddialı biri olacak orada! (Ekşi'de "düğüne beyaz elbise ile gelen kadın davetli" başlığındaki ikinci entry aklıma geldi, harikaydı:))Hatırlıyor musun?

Clea dedi ki...

O zaman benim de siyahın yanındaki gelinliği giymem gerekir ki sanırım ancak o zaman dikkatleri yeniden üstüme çekebilirim :) bu arada ekşi'yi hatırlıyorum tabii, çok iyiydi.

Adsız dedi ki...

O halde ben de baştaki kırmızıyı giymek isterim! Siz de çok iyi bilirsiniz transparan benim için çok çekicidir.Hele de böylesi güzel olanı.Fakat bir düğün için çok iddialı olmasının yanında, gelinden daha fazla dikkat çekebilme ihtimali var. Kardeşime bunu yapamam:))O halde ne giyeceğim ben?

Clea dedi ki...

canım adsız, biliyorum sen böyle şeylere dikkat etmezsin pek ama yine de yorumlarının sonuna Serap'ı ekle:) bu arada kızlar düğün ne zaman?