21 Kasım 2010 Pazar

Film Arası: Kot+Tişört


Yukarıda fotoğrafını gördüğünüz Steve McQueen'in üzerinde oldukça şık duran bu ikili, rahatlığa açılan kapının anahtarı gibidir. Herkesin mutlaka çok sevdiği, giydiğinde çok rahat ettiği ve giye giye eskittiği bir kotu ya da tişörtü mutlaka vardır. Biraz fazla bir genelleme mi oldu, o zaman çoğumuzun diyelim. İşte birbirine çok yakışan bu ikiliyi üzerinde taşıyan hanımefendi ve beyefendilerden bir demet. Günü kurtaran tüm kot (ya da kelimenin uluslararası haliyle jean) - tişört kombinasyonlarına adanmıştır:) Ve tabii merak edenler için sırasıyla; Ashley Greene, Amber Heard, Kate Bosworth, Kate Beckinsale, Hugh Jackman, Tom Hardy, January Jones, Jessica Biel.

 

 

 

 

3 yorum:

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Jean deyince aklıma seksenler gelmiştir hep. Bir de seksenler + jean = The Legend of Billie Jean filmi. Konuyla ilgisi yok gibi görünse de rahatlıktan çok asiliği çağrıştıran kot tişört kombinasyonunu sıklıkla görebileceğiniz filmlerden...
Not: Nicole KİDMAN'ın hiç kotla yakalanmış resmini görmedim. gece gece nereden aklıma geldiyse
Not2: Yine alakasız gibi gelecek ama bir dönem şu kadınların giydiği kot önlükler vardı, yada tulum hani şu askılı. Artık moda olmadığına sevindiğim ender şeylerden...

selinsecen.com dedi ki...

Jean-tişört ikilisini ancak düzgün bir fizikle kabul edebilirim. 2 aydır Antalya'dayım, göz zevkimin bu denli hırpalandığı başka bir dönem anımsamıyorum. 30'a kadarki bütün kadınlar bu ikiliyle geziyor ve görüntü fazlasıyla nahoş. Herkes zayıf olsun filan demiyorum ama yukarıdaki ablalar gibi görünmüyorsanız, daracık jeanler içinde ne işiniz var Allah aşkına!


Vuslat AKTEPE,
Şöyle bir şey var:
http://www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/2008/10/08-15/nicole-kidman-happy-far-from-hollywood-keith-urban1.jpg

Clea dedi ki...

Vuslat AKTEPE,
The Legend of Billie Jean, ne kadar unutulmuş bir film bu, hiç aklımda yoktu. Bir de kot önlük, tulum filan derken bahçıvanları mı kastediyorsun acaba? Bazılarına yakışır aslında ama gerçekten de şu sıralar moda değil sanırım.

Bir Kadın,
güldürdün beni:) ve doğru söylüyorsun, bu müthiş ikilinin hoş gözükmediği durumlar var. Eee tabii doğal olarak ben de hoş gözükenleri seçmeye çalıştım. Ama bence en çok Steve Mcqueen'e yakışmış. O ne gülüş, o ne rahatlık!