10 Aralık 2010 Cuma

Film Arası: Dianna Agron vs. Lea Michele



Şu aralar -özellikle Amerika'da- çok sevilen, üçüncü sezonunu çoktan garantilemiş Glee dizisinin iki oyuncusu Dianna Agron ve Lea Michele . Son günlerde dizinin diğer yıldızı Cory Monteith ile GQ dergisine verdikleri pozlarla gündemi epey meşgul eden ikili, iki farklı geceye ait kıyafetleriyle karşınızdalar. Kendisinden pek hazetmediğim Lea Michele sarı elbisesiyle çok şık, hakkını yemeyeyim. Birdenbire geliveren şöhreti daha efendice karşıladığı görülen Dianna Agron ise rol arkadaşında olduğu gibi straplez elbise tercihiyle çok alımlı duruyor. Bu karşılaşmanın sonucu ise tamamen sizin beğeninize kalmış!

3 yorum:

Çavlan dedi ki...

dianna agron tabii ki, elbisesi de, tipi de, sesi de :)) ses konusunda bana katılan pek olmaz sanırım ama dayanamıyorum rachel'ın (şey yani lea michele'in) cırcır sesine. tabii ki agron'unkinden çok daha güçlü bir ses, ama bana daha çok hitap ediyor diğeri, ne kadar güzel, dinlendirici ve duru bir ses. neden yazdım bunları bilmiyorum, beş dakika önce son glee bölümünü izleyip gaza gelmiş olduğum için olabilir :p

selinsecen.com dedi ki...

Sarı elbise açık ara önde benim için! Güneş sarısına, hardal sarısına, civciv sarısına... Her türlü sarıya hastayım. Bu tonu dasiyahla kombinlemeye bayılıyorum. Hatunun da tırnakları siyah olsaydı mesela, siyah çantası olsaydı, bir şeyler olsaydı siyah siyah 10 puan verirdim, her ne kadar Quasimodo gibi dursa da!

---
benyazarsamolur.blogspot.com

Clea dedi ki...

Çavlan,
yazımda da belirtmiş olduğum gibi Lea Michele'i çok itici buluyorum ben. Dolayısıyla evet sesi güçlü ama çok sevemiyorum.( "cırcırlık" konusunda haklısın:P ) Dianna Agron ise her yönüyle daha zarif geliyor bana. Elbiseler konusunda ise karar vermek zor, ikisini de çok beğendim. Agron'ın tipi elbiseyi daha hoş göstermiş tabii ama sarıya karşı zaafım var:)

Bir Kadın,
sarı konusunda aynı tutkuya sahibim! yakınımdakiler bilir, çok seviyorum bu rengi. aslında belki bir başkası Michele'den daha iyi taşıyabilirdi bu elbiseyi, bilmiyorum. Gece elbiselerinde pek rastlanmaz sarı rengine ama doğru çizgilerle birleştiğinde çok güzel duruyor.