12 Aralık 2010 Pazar

Siyah Beyaz: Clark Gable, Van Heflin, Gary Cooper, Jimmy Stewart

5 yorum:

Vuslat AKTEPE dedi ki...

O denli şık bir görüntü ki... Hemen benzer bir smokin benim de vardı. Geçen seneye kadar çok yakın bir arkadaşımla senede bir kez şehrimde bir otelin balo salonunda yapılan dansa giderdik. Tango yapmaya (Bir not: Bu takım tangoya hiç gitmiyor ama vals için birebir) her neyse sonuç olarak o smokini giyer aynanın karşısına geçer kendime bakardım. Hep komik göründüğümü düşünürdüm ki gerçekten de tam bir penguene benzediğim su götürmezdi. Şimdi Şu resme bakıyorum da... İnsanın içi gidiyor. O denli şık bir görüntü, dostane içten bir sohbete eşlik ediyor. Güven ve güce eşlik eden şevkat ve babacanlık... Kıskandım şimdi. En yakın zamanda eve gidip şu smokini ait olduğu yere çöpe göndereceğim :)
Bu arada güzel bir ayrıntı teşekkürler...

Clea dedi ki...

balo salonu, tango gecesi, nerde oluyor bunlar?:P şaka bir yana bence bir smokin asla çöpe gitmemeli, hiçbir sebeple! ben de çok sevdim bu fotoğrafı, o keyifli anı ne güzel yakalamış fotoğrafı çeken. hepsi de sevdiğim oyuncular, bu da fotoğrafın ayrı bir güzelliği tabii.

justine dedi ki...

Ah Poliş!

Tek bir cümle geçiyor beynimden bu fotoya bakınca, "o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler." Hah ha, ne hoş adamlar bunlar, ne şık bir topluluk:)

Ba-yıl-dım!

ck dedi ki...

Siyah-Beyaz'larına bayılıyorum...

Clea dedi ki...

justine,
aklına gelen cümle fotoğrafa cuk oturmuş canım.

Cüneyt Karakuş,
ben de:)