6 Ocak 2011 Perşembe

Film Arası: Hanım hanımcık


İşte tüm detaylar doğru bir şekilde bir araya geldiğinde kusursuz bir görüntü ortaya çıkartan ve annelerimiz tarafından her daim beğeniyle karşılanan bir tarz. Bu stili üzerinde başarıyla taşımış olduğunu düşündüğüm hanımefendilerden -evet, başlığa uygun bir tanımlama!- bir demet 'film arası'nda.

 

     

                   

Başrol oyuncusu: Emmy Rossum
Yardımcı roller: Ashley Greene, Eva Mendes, Amber Heard, Emma Stone, Sarah Jessica Parker, Alexis Bledel

5 yorum:

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Emma ROSSUM tek kelimeyle enfes ve bir o kadar zarif. Garip bir biçimde tüm zarafetini aşırı sadeliğine ve bence biraz da turkuaza borçlu. Amber HEARD Çiçekler çok kötü olmuş.-Hatta rüküş- Bayan olsam asla giymezdim :) Alexis BLEDEL Ben onu Gilmore Girls dizisinden tanırım. Anne GRAHAM ile muhteşem bir ekip oluştururlar. Onda daima yumuşak, vakur ve hanımcık (ne demekse) bir duruş vardır. Doğal olan o duruşu dengelemek için birazcık daha iddialı giyinmesi bence daha tamamlayıcı olabilirdi...

Of! Defalarca tekrarladım biliyorum ama senin şu blog benim genetiğimle oynuyor adeta...
Tez elden bir çizgili pijama, bir de beyaz fanila almanın vakti geldi. Bir de tekrar bıyık bırakmalıyım... :)

Yine çok güzeldi... İyi seçimler...

Clea dedi ki...

Emmy kesinlikle enfes, zaten o yüzden başrolü kaptı:) Amber'ın rüküş olduğunu düşünmüyorum bence rüküşlük için biraz fazla sade, ama çiçekleri beğenmemiş olabilirsin bir şey diyemem:P Alexis konusunda haklı olabilirsin ama inan oyunculardan hanım hanımcık giyinen (tabii başarılı bir şekilde) pek yok. bu arada o dizide annesine tahammül edemiyordum ben! son olarak, neee, çizgili pijamaları hala almadın mı? :P

endiseliperi dedi ki...

neee!... lorelai'a tahammül edemiyor muydun! çok konuşuyor falan filandı ama bence iyi bir karakterdi o. bir sürü güçlüğün altından neşeyle kalkması falan... tamam tamam biraz kendime benzetiyordum ama ondan değil, sevimli hatundu, herkesin organik ve sağlıklı beslenme çılgınlığına düştüğü zamanda kahveler, cipsler... hafif balık etindeydi de bayılıyordum. onu izlerken ben de sigara ve alkol karşıtı, bitki çayı müptelası, sokakta yürürken egzos dumanından korunmak için nefes almayan bir tiptim ve lorelai ya hayrandım. sonra bomba patladı ve sigaralar, kötü beslenmeler... neyse. alexis dizide de tarzını bulamamıştı bence hiç bir zaman ve bana kalırsa blujean ve gömlek gayet hoş duruyor onda.

şimdi tuhaf bir şey diyeceğim clea; yukardaki emmy'yi tanımıyorum ama çantasını tanıyorum. evet! jeremy irons'ın le divorce filminde, metreslerine hep aynı çantayı hediye eden bir politikacı vardı. işte bu çanta sanırım o çanta:)

yani böyle sıfır anlayış sahibi bir site takipçinim ya, kovalayacaksın beni yakında burdan. "giiiit, kendine bir zevk filan geliştir, öyle gel!" diyerek.

:)

ben de beğeniyorum siteni çok. artık film izlerken, aa diyorum clea'ya desem ya, şu elbise ne hoş. sahiden.

sevgiler.

Clea dedi ki...

hey peri, benim o dizi hakkında bilgim 'kanal değiştirirken takılma' süresi kadar, daha fazla değil yani, sakin ol:P ne bileyim, ne zaman o diziye rastlasam anne karakteri durmaksızın konuşan, gıcık bir tip gibi gelirdi. senin anlattığın gibi olduğunu bilseydim diziye daha çok kulak kabartırdım. bu arada üzerinden ne kadar çok zaman geçti bu dizinin, ölüyü dirilttik:P

emmy'i değil çantasını tanıman gayet normal, çünkü o çanta kızdan daha ünlü. benim de gözüm bir yerlerden ısırıyordu, görsellerden arayarak doğrulattım, birkin çanta! insanların sıraya girdiklerinden. çanta güzel tamam ama bir çanta için sıraya filan girmek, işte orada duracaksın. hep banka ve faturalar için filan sıraya giriyorum ben, çok uzağım bunlardan:)

vallahi kendine 'sıfır anlayış sahibi' filan deme, kızarım bak! filmleri seviyoruz, eee bazılarının kostümleri çok güzel, takılıyoruz işte. birkin çantayı şıp diye tanıyamadığımıza göre, sanırım aynı durumdayız:)
ve son olarak beğendiğin, aklında kalan filmler varsa bu konuda, söyle mutlaka, güzel olur. güzel yorumun için çokkk teşekkürler!

endiseliperi dedi ki...

james ivory le divorce un yönetmeni, yanlış olmuş. hah, evet birkin çanta. ah hatırlasaydım ne havalı olurdu:)



sevgiler.