28 Mayıs 2011 Cumartesi

Çok taze, çok sıcak!

                                                            Steve Miller Band "Hey Yeah"

Bugün hava bir tuhaf, yağmur yağıyor, güneş açıyor, sonra rüzgar başlıyor ve tüm bunlar birbirini tekrarlayarak devam ediyor. Bu kararsız ve kasvetli hava benim cumartesi planlarımı bozmayı başardı ama yine de mutluyum çünkü sanırım justine birazdan güzel bir yemek denemesi için mutfağa girecek. Bu arada farkında değil belki ama kahvaltıyı da o hazırlamıştı:p Bir de güzel bir film izlersek, şöyle eskilerden mesela Black Narcissus, ohhh tadından yenmez! Neyse çekimleri yeni bitmiş, vizyona girmiş ya da girmek için sırasını bekleyen filmlerin ne giydiklerine şöyle bir göz gezdirmek ister misiniz? Olur a belki "kostümlerini görmeden izlemem" diyenleriniz vardır. Bir kişiye ait ilk izlenimlerinizin %50'sini (hah ha tabii uydurma ama kesin böyle bir araştırma vardır:p) dış görünümleri oluşturuyor sonuçta. Ben daha fazla saçmalamadan siz aşağıya buyrun lütfen;

 Drive Angry
 The Help

 Friends with Benefits




La piel que habito

2 yorum:

Vuslat AKTEPE dedi ki...

İlk izlenimin % 93′ü görünüş, beden dili gibi sözlü olmayan veriler üzerine kurulur. Kullandığınız kelimelerse izlenimin sadece % 7’sini oluşturur. :) Evet konu ile ilgili araştırmalar var. Hatta yüz yüze değil de telefonda olan karşılaşmalarda, izlenimlerde daha da güzel. % 70′i sesimizin tonuna, % 30′u kelimelerimize göre değerlendiriliyor. Yüzde elli çok iyimser olmuş sadece... :)
"La piel que habito" filmindeki tüm vücudu saran o tayt ne kadar hoş olmuş. Aklıma Notre Dame De Paris'deki "Aşk Valesi Kabaresi" bölümünde ki giysilere benzettim. (Bayan dansçılar)
Sırf o yüzden izleyebilirim (%93)
Tembelliğinin tadını çıkar (Kahvaltı + Akşam yemeği) :)
Afiyet olsun...
İyi geceler...

Clea dedi ki...

oooo demek öyle ha! Kullandığımız kelimeler %7'yi mi oluşturuyor yani? ee o zaman yeni tanıştığım insanların karşısında abidik gubidik bir sürü laf edebilirim öyleyse, görünüşüme dikkat etsem yeter:p

"La piel que habito", Türkçesiyle altında yaşadığım deri gibi bir şey, konusu itibarıyla da ilginç. ben de merak ediyorum, diğerleri arasında en çok onu izlemek istiyorum şimdi.diğerlerinin arasında kostüm olarak da sıyrılabilmeyi başarmış. umarım güzel bir filmdir. sağolasın, iyi geceler.