20 Temmuz 2011 Çarşamba

Film Arası: Emmy Rossum


Oyunculuğa on yaşında başlayan Emmy Rossum'u "The Phantom of the Opera" filminde hayaletini arayan Christine rolüyle hatırlayabilirsiniz. Opera geçmişi bulunan oyuncu akademik eğitimine önem veriyor, Audrey Hepburn'e bayılıyor,  ata biniyor, bale yapıyor veeeee tabii iyi giyinmeyi başarıyor. Kanıtları hemen aşağıda!

 

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Canım,
Keşke burda olsaydın! Ama çok sıcak, çok! Lily'nin odasının penceresini sürekli açamıyorum, gürültü yüzünden. Kapasam çok sıcak oluyor. İşte benim derdim de bu! Neyse, bu güzel elbiselere kısacık bir yorum yapayım. Hepsi güzel ama ben maviye bayıldım, çok güzel!
serap

Clea dedi ki...

canım benim, gerçekten çok sıcak bu gece, bir annenin derdi hep çocuğudur zaten, çok öpüyorum seni.

endiseliperi dedi ki...

ben hiç anlamıyorum sanırım bu işten. ola ola sondaki sıradan elbiseyi beğendim sadece.

justine dedi ki...

Çok güzel kıyafetler bunlar, tek tek inceledim Poliş hepsini. (Hatta, bu kız bu kadar zevkli miymiş dedim, şaştım bu işe.) Abiyeleri hızla geçeyim, beğendiklerime geleyim ben. Baştan dördüncü sıradaki sarı elbise çok hoş (tamam abiye ama olsun:), Yunan, Roma havası var sanki. Turuncu güzel, yine de benim tarzım değil, kadına çok yakışmış tabii. Turuncudan sonraki üçüncü, siyah parıltılı üst, beyaz alt harika. (numaralandırsana şekerim şu fotoları, ölüyorum burada yanlış tarif edeceğim diye;)) O kıyafet şık bir yer için güzel seçim, ki şık bir davete ne zaman giderim orası meçhul;p
Kırmızı elbiseden hemen sonraki muhteşem, ayakkabılar da öyle, çok hoş.
Ve benim bayıldığım elbiseye geldim; dore alt ve siyah üst. Harika bir uyum. Bayıldım, çok beğendim. Elbise dedim ya, sen bakma bana, heyecan yaptım kıyafetin güzelliğinden;)Ne güzel bir şıklık, ceketi çıkartsa hatta tam benlik olacak. Ceket çok ciddi geliyor bana. Tabii bu kıyafet de şık, sıradan bir gün için fazla havalı. Neyse, çok sevdim valla, keşke giysem;p
Şortla gömlek ikilisi güzel, ama gömlek sevmem ben. Sondaki elbise çok şirin. Ve aslında en giyilebilecek olanı ve bana yakışacak elbise de o.

Hasta geliyor canım, hemen kesmeliyim.
Çok öptüm çok sarıldım. İyileş artık, lütfen!

Clea dedi ki...

peri,
hah haaa, evet evet anlamıyor olabilirsin bu işten!:p
periciğim, tamamen kişisel zevkler söz konusu, dolayısıyla beğenmemen kadar doğal bir şey olamaz, kendini sürekli yetersiz bir konuma sokman beni üzüyor:) ama genelde biliyorsun özenle bulup çıkartıyorum şık giyinenleri, tuhaf, abartılı şeyleri pek sevemiyorum, bu kızın giydikleri de bana kalırsa çok şık. hem gece hem de gündüz giyiminden örnekler koydum ki her halini görebilesiniz diye. hiçbirini beğenmediğine şaşırdım ama, en sondaki elbise tarzında birkaç tane var aslında, abiyelerde hep dengeli bir şıklıkta. neyse, tüm itirazlara açığım:) hasta oldum bir ara cevap veremedim hemen kusura bakma, sarıldım çok.

justine,
üşenmeden tek tek yazmışsın canım benim! bundan sonra numara vereyim o zaman zorluk oluyorsa. o siyah parıltılı üst ve beyaz etek kombinine ben de bayılmıştım. favorilerimden biri ama hepsini çok beğenerek koydum bu sefer. yazıdan sonra ilk koyduğum dore-kahve elbiseyi sevmedein mi, ben ona bayıldım. hemen arkasından gelen mavi ise çok hoş. ben maviyi çok seviyorum ama nedense az tercih edilen bir renk olduğunu düşünürüm hep, kendi kıyafetlerimde de az vardır. yeşil-mor elbise de çok stil, iki farklı rengi birleştirince çok güzel oluyor. dore etek ve siyah üst kombininde ise ceket konusunda haklısın, olmasa çok daha iyi olurmuş. günlük kıyafetlerini de sevdim ben, çok sade ama şık. neyse, canım iyileştim artık merak etme, midem hassas biraz her zamanki gibi. seni çok seviyorum, öptüm çok.

Unknown dedi ki...

Uzun mavi elbisesi favoriimdir ! :)

Bloguma beklerim
www.lovesfromfashion.blogspot.com