16 Eylül 2011 Cuma

Yaşıyorum!
























Evet yaşıyorum dostlar ama maalesef başladığımızdan bu yana çok yoğun çalıştığımız için yorgunluktan ölmek üzereyim. Şöyle iki gün ara falan olsa da bir şeyler yazsam diyorum ama olmuyor olamıyor, resmen acı çekiyorum yani:) Artık inşallah haftaya (her hafta böyle diyorum ama), şimdilik ancak bu kadar, hemen yarın için hazırlık yapıp yatmam gerek, au revoir!!!

4 yorum:

justine dedi ki...

Canım!;))
O kadar senin yazmamana alışmışım ki, kumanda panelinde yeni yazını görüyorum ama ben onu başkası olarak algılıyorum!
Seni seviyorum Poliş, kendini çok fazla yorma lütfen. Aaa, alt tarafı dizi şekerim, dünyayı kurtarmıyorsunuz;) Dünyayı kurtardığını sananları da gördük ayrıca, burada ve tüm hastanelerde!;p

Fotoğrafın çok artist, bayıldım;) Güzel kardeşim benim. Çok çok çok öpüyorum seni.

p.s.: Nöbet kötü gidiyor, saçmaladıysam ondan yaaani;p

Adsız dedi ki...

Canım Clea,
Çok stil giyinmişsin sette şekerim. Senin yerin kamera arkası değil, önü diye kaç defa söyledim, ama sakalım yok ki dinlesin sevgili ve güzel kardeşim:)) Seni ne zamandır göremiyorum, aynı şehirde yaşarken üstelik. Çok bozuluyorum buna ve TV sektörünün insanları köle gibi çalıştırmasına. Ya bir Allahın kulu da çıkıp isyan etmiyor. Oyuncular dışında alınan para da öyle ahım şahım değilken üstelik. Ben bunu çözemedim arkadaş, bu sektörde çalışanların sessizliğini, günü kurtarıp kendilerini bu çalışma şekline, bu sömürü düzenine mahkum etmelerini anlayamıyorum. Sadece bir gün setlere gitmesin tüm çalışanlar, arka plandakiler ne oluyor bakalım, hemen işi bilen milyonlarca işsiz yeni köle bulunabilecek mi?
seni çok özledim ve çok sarılarak bitiriyorum meleğim...
serap

Vuslat AKTEPE dedi ki...

:)
İyi çalışmalar öyleyse...

pelinpembesi dedi ki...

çok uzak kaldın ama :(