29 Aralık 2010 Çarşamba

Film Arası: Kuzeyden her zaman soğuk gelmez!


Sevgili dostlar, havalar kötü gidiyor değil mi? Ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilim çünkü tam anlamıyla sıcak havaları seven bir 'yaz insanı'yım. Şöyle dolu dolu kar yağan bir şehirde de yaşamıyorum ki en azından soğuğun bir güzelliğini göreyim. Soğuklardan bahsetmişken, henüz tanışma fırsatı bulamayanlar için kendisini tanıtmama izin verin; Jakob Cedergren, yıllardır içimizi üşüten o soğuk havaları gönderen kuzey topraklarında yetişmiş bir oyuncu. Marifetlerinden bazıları ise Terribly Happy, Voksne mennesker, Submarino ya da The Journals of Knud Rasmussen'de görülebilir. Önce bir boyunu posunu görelim mi diyorsunuz, o zaman buyrun!
                              


9 yorum:

Adsız dedi ki...

Bilirsin canım ben severim kuzeyin erkeklerini! Arkadaş yakışıklı ve karizmatik. Arada böyle hoş adamlardan bahsetmen iyi oluyor. Gözümüz gölümüz açılıyor!
serap

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Ben bu arkadaşı ARN filminden hatırlıyorum. Vasat bir filmdi. uyumak için almıştım. Fakat gerçekten yakışıklı bir oyuncuydu.direkt dikkatimi çekmişti.

white rabbit in the forest dedi ki...

boyu posu görülmeye değer bir arkadaşımızmış :)

Clea dedi ki...

hah ha ha! güzel yorumlarınız çok hoşuma gitti, adamın menajeri gibi sevindim yahu:)

selinsecen.com dedi ki...

Eli yanağındaki hisli halini eve alır, beslerim ben. Canım benim, alnındaki kırışıklıkları severim senin. Sarı sarı sakalını bıyığını, muntazam ve kılsız tüysüz ellerini yerim! Oyhşşş...
:)

Clea dedi ki...

Bir Kadın,
bu film arası'nı hazırlarken aynı moddaydım:)

Judy Abbott dedi ki...

oyyy içim ısındı bu soğuk günde, pek tatlı:)

Adsız dedi ki...

Farklı tipleri ve farklı yakışıklıları bulma konusunda çok iyisin tatlım, sayfaya da nasıl renk gelmiş yav :) Allah sahibine bağışlasın (kem küm)

Clea dedi ki...

biraz geç oldu ama:)

Judy,
artık dışımız da ısınsın, sıkıldım soğuklardan!

zoetrope,
hah ha, ya sahibi yoksa:) ama bütün iyiler kapılmıştır di mi?