13 Nisan 2011 Çarşamba

Çooook özledim!


Evet dostlar çok özledim sizleri, bloğumu. Filmler hakkında, kostümler hakkında konuşmayı, oyuncuların kıyafetlerini eleştirmeyi, şu olmuş bu olmamış demeyi, kısacası her şeyi çoook özledim. Yarın yine set var ve çok yorgunum ama bugün bloğa bir ses vermesem gözüm açık gidecekti. Sizlere hala hayatta olduğumu ispat etmem gerekiyor! :) Yukarıdaki fotoğraf  The Joneses filminden bir kare. Amber Heard'ün üzerinde gördüğümüz stil tam anlamıyla on puanlık. Küçük ayrıntılarla oluşturulmuş şık bir kombin. Hazır Justine kendi bloğunda fotoğraflardan bahsetmişken ben de beğendiğim bir fotoğrafı paylaşayım. Şu yoğun günleri atlattığımda söz veriyorum her gün yazı gireceğim:) Hepinizi seviyorum, bloğumu da! Görüşmek üzere.

Fotoğraf: Siausiau Suzuki

5 yorum:

justine dedi ki...

Hoş geldin!!!!
Canım benim, sen dinlensene bu işlerle uğraşacağına, olmadı ben senin yerine yazarım:)) Hah ha, bomboş biriyim ne de olsa, bomboş! (Sakın sorma, hocayla görüşmedim;p)

Amber'ın tarzı hoş, ama ben boynuma o fuları taksam evden çıktığım gibi çantama atardım, hem de hiç vakit kaybetmeden. Aman biliyorsun beni, bana her şey şekil gibi gelir, fakat kadına inanılmaz yakışmış.

Diğer foto ise tek kelimeyle müthiş, bu pozu veririm işte. Yalnız önce senin gelmen lazım;)

Çok sarıldım canım, çok.

ck dedi ki...

Kuşkusuz ki diğerleri de özledi ama kendi adıma konuşacak olursam şahsen seni ve her yerde karşılaşamayacağımız siyah-beyaz fotoğraflarını özledim Clea...
Sette kolay gelsin.

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Sesini duymayalı oldukça uzun oldu. Sevindim göründüğüne. İlk fotoğraftaki tüm detaylar harika...
Ve özellikle fular çok hoş olmuş. :)
İkinci fotoğrafı ise işin açıkçası pek yaratıcı bulmadım. Seksi ama yaratıcı değil...
İyi çalışmalar

modafobik dedi ki...

Ooooo biz de seni özledik nerdesinnnn?!

Adsız dedi ki...

Thanks for the useful insight reviews.

My blog:
regroupement de credit aussi Rachat de Credit simulation