30 Haziran 2011 Perşembe

Film Arası: Jenny Packham


Kat kat incecik tüller, parıltılı taşlar ve son derece zarif çizgiler. Fotoğraflara baktığınızda bu kelimelerin Jenny Packham'ın tasarladığı kıyafetlerin üzerinde gezindiğini rahatlıkla görebilirsiniz. Packham'ın bu güzel tasarımları kimi zaman ödül törenlerinde oyuncuların üzerinde, kimi zaman ise filmler için tasarladığı kostümlerde karşımıza çıkabiliyor. Gözlerinizin zarafetli bir seyir yaşaması için birbirinden güzel kıyafetlerden bazı örnekler hemen aşağıda!








10 yorum:

The Lizard Queen dedi ki...

o mavi nasil bir mavidir oyle. cok guzelmis.

bu arada uzun zamandir en cok keyif aldarak okudugum blog bu diyebilirim.

Clea dedi ki...

Gizem Dalyan,
çok teşekkür ederim! yatmadan önce güzel sözleriniz çok iyi geldi:)

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Rüya gibi tasarımlar...
Teşekkürler

Clea dedi ki...

BAYKUŞ GÖZÜYLE...,
gerçekten rüya gibi:)

endiseliperi dedi ki...

bayıldım ben de elbiselere. justine'le pembe aleyhine atıp tuttuk ya, bu fotoğraflardan sonra bence pembe konusunda tekrar bir fiki teattisinde bulunuruz;)

ben de sitene geldiğimde bambaşka bir aleme dalıp gidiyorum, clea'cığım, mutlulukla ayrılıyorum her seferinde. teşekkür ederim.

sevgiler çok.

justine dedi ki...

Ne güzel elbiseler.
Poliş, canım çok hoş şeyler bulup koyuyorsun bloğuna, hayran kalıyorum. Jenny Packham, ismini hiç duymamıştım, elbiseleri de yeni gördüm. Bayıldım her birine. İlk elbise ve mavi olan rüya gibi. Ve sanırım rüya kelimesini çooook duyacaksın bu tasarımlar için;) Sona koyduğun babydoll tarzı elbiseler de müthiş. Ya, bunlar fena pahalıdır, çakma bulamaz mıyız acaba, pazarda filan;p
Hah ha, tozuttum yine;)

Sarıldım canım, çok öptüm.

Clea dedi ki...

periciğim, canım ne güzel şeyler yazmışsın! pembe konusuna gelince nasıl kullandığına bağlı, bak böyle çok güzel bir hale bürünebiliyor:) çok öptüm.

Clea dedi ki...

justine,beğeneceğine emindim canım, gönül ister ki sana doğumgününde alayım şu tarzlarda bir elbise ama olmayınca olmuyor işte, söz pazara düşerse ilk ben alacağım:p ben de kocaman sarıldım sana.

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Tek kelime "Mavi" Şu dünyada ondan daha çok sevdiğim ikinci bir renk yok. Ve gariptir o renkte elbisem de yok. Evet bu konu üzerinde ilerde durmalıyım. Mavi elbise çok şık. Bir an eski Roma evlerinden fırlamış gibi geldi. Romalılar gerçekten mi öyle giyinirdi yoksa bu Holywood filmlerinden bize işlenen bir tarz mı onu tam bilmiyorum ama öyle geldi işte. İlk elbise olan kırmızı da çok güzel olmakla birlikte Başakların içinde ki poz pek gitmemiş gibi. Nedense Başaklara ulanmış bir poz Jile ile daha hoş olabilirmiş gibi geliyor. Mesela kahve siyah renklerden kırçıl. Uzun, siyah bir saç dizlerden üstte iki yana perde gibi açılmış. saçlar arkaya düşmüş. Gri bir gökyüzü üzerine ufka sabitlenmiş sert kaya gibi ama bir yanıyla hafif tebessüm iki göz. Bence daha çok yakışır başağa...
Çok hoş elbiseler tekrar ve teşekkürler...

Clea dedi ki...

Vuslat,
ne tuhaf biliyor musun ben de maviyi çok severim ama mavi renkte çok kıyafetim yoktur. zor bir renk mavi ama çok güzel. laciverti de çok severim ben:)bu arada neredeyse kafanda çekmişsin o fotoğrafı, o kadar güzel ve ayrıntılı anlatmışsın k!