23 Ağustos 2011 Salı

Film Arası: Renk renk rengarenk!


























Sadece belirli renklerde giyinen ya da farklı renkleri birarada kullanmayı sevmeyen biriyseniz muhtemelen bu post size göre değil, ama gözalıcı canlılıktaki renklerin birbiriyle kaynaşmasını izlemeye bayılıyorsanız bir yerlerden bulup buluşturduğum tasarımlar sizi mest edecek. Buyrun!












4 yorum:

volkan dedi ki...

bu yoğun çalışma temposunda bize vakit ayırıp bu güzel kareleri hazırladığın için teşekkürler :) eline sağlık canımmm

Vuslat AKTEPE dedi ki...

Yazmaya fırsat bulduğunu görmek çok güzel. Sevindim postu görünce. Güzel ve rengarenk bir seçki ama benim içlerinde en çok beğendiklerim; ayakkabılar hariç iki, ayakkabılar dahil altı ve sırf farklılığından dolayı yedi numaralı (üstten saydım) giysiler oldu.
Çok güzel bir konu olmuş yine
iyi çalışmalar
sevgiyle...

Adsız dedi ki...

Canımmm,
Bu kombinler bance harika! Bir kere eskilerden beri farklı renkleri biraraya getirmeye bayılırım, bilirsin. Mesela yıllar önce İzmir'de şeker pembesi etek, mavi kolsuz, arkadan çapraz bantları olan triko üstü birlikte giyerdim. Kışın ilginçtir İzmir'in çok ta soğuk olmayan havasında aynı eteği kahverengi muz çoraplarla giymişliğim vardır:)) Ben hepsini çok beğendim. Nine West ayakkabıyı daha önce mağazada görmüş ve denemiştim. Özellikle mavi-yeşil,ilk elbise ve kırmızı-mor kombinler çok güzel. Sarıldım canım.Ne zamandır göremiyorum seni, gel yahu!
Serap

Adsız dedi ki...

Canım,
İkinci elbise demek istemiştim. Ama ilki de çok güzel!
Serap