31 Ekim 2011 Pazartesi

Film Arası: Karalara bürünmek


Olivia Wilde'ın giydiği bu etkileyici transparan siyah elbise Gucci'nin 2011 koleksiyonundan. Wilde rol aldığı son filmlerden Cowboys&Aliens'ın farklı ülkelerdeki galalarında çeşitli modacıların koleksiyonlarından seçilmiş elbiseler giydi. Kendisi bu filme özel bir tarz mı belirledi bilmiyorum ama hepsinin ortak özelliği siyah olmaları. Yukarıdaki elbise filmin Londra galasından. Diğerleri de Berlin, İsviçre, San Diego bla bla bla...



2 yorum:

Vuslat AKTEPE dedi ki...

it was a loooonnnggggg time!!! O filmi, neden bilmem, alıp da izlediğim akşam geldi gözümün önüne. Çok düşündüm sonra; mesela bir senarist neden masaya oturduğunda böyle bir senaryo yazmak ister? Hadi o yazdı; yönetmen neden böylesi bir filmi çeker? Oyuncu için söyleyecek sözüm yok. Oyuncu nedensiz bir şekilde bana kalırsa elbet her rolü oynar, dener. Ama bu film gerçekten çok çok çok klişe replikler, ve kötü bir oyunculukla bezeliydi...
Transparan elbise oldukça kötü bana kalırsa amerika da yaşıyor ve muhtemelen de normon olmuş olsa idim şöyle derdim "Aaaa! Nenemin elbisesinin aynısı" elbette bu kez tülden dikilmiş hepsi bu! Ama diğeri güzeldi... Bu arada bir ay kadar önce Taksim'de transparan siyah tişört giymiş bıyıklı ve şişman bir adam gördüm. İstanbul garip bir yer adam daha da garip. Transparan tişörtünden bizlere sergilemeye layık gördüğü şey ise oldukça ciddi bir kıl yumağı lop lop etti!
Ben bu arada konuyu dağıttım iyiden değil mi? O halde iyiden dağıtayım. Hollywood filmlerinin sıkı bir izleyici olmanın ilginç getirileri olduğunu fark ettim bu gün. ABD'den gelen fransız bir dost ile yam yam ingilizcesi ile konuşmaya çalışırken, Hiç gitmediğim Newyork'u ondan daha iyi tanıyorum!

Her neyse bu kadar gevezeliği aynı sonla noktalamayı hak ettim galiba; bla bla bla...

Sevgiyle
bla...

Clea dedi ki...

o film o kadar kötü mü ya? sanki eski bir film gibi bahsetmişsin ama yeni bir film bu, acaba sen başka bir filmden mi bahsediyorsun Vuslat? neyse, ben çok beğendim bu elbiseyi, bana çok zarif ve seksi geldi, hem bazen ninelerin elbiseleri de güzeldir di mi ama:p Taksim'deki adama gelince, bence orada her şeyi görebilirsin, en şok edici şeyleri bile. belki de en kötüsünü daha görmedin!

bu arada New York demişken hiçbir evde çamaşır makinesi yokmuş orada, yani tesisatı bile yokmuş, istesen de eve alıp koyamıyorsun yani. oradan gelen bir arkadaşım söyledi, bak işimize yarar ilerde bu bilgi belki ha, ne dersin?:)